Paastentoonstelling

OPROEP – IRIS 50 jaar – Paastentoonstelling – “Sint-Veroonsmars 50 +++”

Met trots kondigen de leden van fotoclub IRIS-Lembeek hun volgende project aan, de paastentoonstelling

Deze tentoonstelling is getiteld “Sint-Veroonsmars 50 +++”

Tijdens ons gouden jubileumjaar (Fotoclub IRIS viert 50 jaar) willen we graag het aspect “50 jaar” naar voor brengen in onze tentoonstelling.

Het idee is dan ook om een reeks individuele portretten te maken van de figuranten van 50 jaar – of degenen met 50 of meer (50 +++) deelnames.

Ben je kasdrager of ben je lid van een soldatengroep Etat-Major, Cavalerie, Congo, Carabiniers, … – en ben je geboren in 1966 of 1967 ?

Heb je 50 of meer deelnames op de teller ? Dan ben je onze man / onze vrouw.

Doe mee en laat je door ons op professionele wijze gratis portretteren in kostuum.

Er zijn 3 fotoshoots gepland : zondag 12 februari, zondag 26 februari en zondag 12 maart.

De fotoshoots zullen doorgaan op een unieke locatie in Lembeek !

Kom je zelf in aanmerking of ken je iemand die in aanmerking komt ?

Neem dan contact met ons op : p.descheemaeker@skynet.be.

De foto’s zullen te zien zijn tijdens het paasweekend in de pastorij van Lembeek.